Breien op bestelling

Ik brei op jouw vraag een trui, sjaal, muts, een paar sokken… die helemaal voldoet aan jouw wensen. Jij kiest de kleur, het materiaal en de maat.

Ik werk het liefst met plantaardige garens uit de webshop maar andere opties zijn ook bespreekbaar. 

Handgemaakt

Ik werk ook op bestelling. Ben je opzoek naar een uniek stuk, jouw droom trui of je favoriete sjaal? 

Heb je ergens een patroon gezien waar je niet aan durft te beginnen? Zie jij jouw droom trui of favoriete sjaal voor ogen maar kan je niet breien of haken? 

Afhankelijk van mijn planning en beschikbare tijd, staan deze bestellingen open. 

 

Truien en vesten

Vul de vragenlijst hieronder in zodat ik al een goed beeld kan krijgen van hoe jouw ideale trui of vest eruit ziet. Als er iets nog niet duidelijk is voor mij, dan contacteer ik je om het verder te bekijken en te bespreken.

Zie je hieronder geen knop staan om naar de vragenlijst te gaan? Het spijt me maar dan heb ik geen tijd om nieuwe bestellingen aan te nemen.

Sjaals en omslagdoeken

Vul de vragenlijst hieronder in zodat ik al een goed beeld kan krijgen van hoe jouw favoriete sjaal of omslagdoek eruit ziet. Als er iets nog niet duidelijk is voor mij, dan contacteer ik je om het verder te bekijken en te bespreken.

Zie je hieronder geen knop staan om naar de vragenlijst te gaan? Het spijt me maar dan heb ik geen tijd om nieuwe bestellingen aan te nemen.

Te druk bezig… kom later terug!

Momenteel heb ik al te veel brei- en haakprojecten op mijn naalden staan en kan ik er niets extra bij nemen. Kom later nog eens terug.

Email

lize@aardigegarens.be

Telefoon

+32 471 43 54 26

×

Powered by WhatsApp Chat

×Hoe kan ik je helpen?