Hey breimaatje

Ik ben zo blij dat jij hier bent. Mijn naam is Lize Lorent, en ik ben de trotse eigenaar van Aard’ige Garens, gevestigd in het prachtige Kessel-lo vlakbij het centrum van Leuven. Laat me je wat meer vertellen over mezelf en waarom ik zo gepassioneerd ben over wat ik doe.

Als secretaresse in een huisartsenpraktijk in hoofdberoep en eigenaar van Aard’ige Garens in bijberoep begrijp ik maar al te goed hoe hectisch het leven kan zijn. Tussen het jongleren met huishoudelijke verantwoordelijkheden en alledaagse drukte, verlangde ik zelf vaak naar een moment van rust en ontspanning. Dit is waar breien in mijn leven kwam en mijn reddende engel werd.

Foto: An Epic View

Met Aard’ige Garens wil ik een ruimte maken voor vrouwen zoals jij – dynamische, geweldige vrouwen, die hun dagen vullen met de vreugde en uitdagingen van het dagelijks leven. En laten we eerlijk zijn, soms hebben we allemaal een moment voor onszelf nodig, een kans om onze gedachten te verzetten en even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte.

Mijn missie is duidelijk: ik wil jou helpen ontspannen en tot rust laten komen door middel van breien met materialen die niet alleen duurzaam zijn voor onze planeet, maar ook voor jouw innerlijke rust. De zachte plantaardige garens die door je vingers glijden, de voldoening van elke steek die je breit – het is een meditatieve reis die je helpt om je gedachten te verzetten en je creativiteit aan te wakkeren.

Bij Aard’ige Garens geloof ik in de kracht van gemeenschap en delen. Daarom bied ik niet alleen een prachtige selectie duurzame plantaardige garens aan, maar ook breiworkshops en privé breilessen. Dit zijn momenten waarop we samenkomen, leren, lachen en groeien als persoon en als deel van een warme en ondersteunende groep breimaatjes.


Zo maakte Lize Lorent van Lizes Aard’ige Garens een fantastische T-shirt voor mij. Een uniek stuk dat haar bloed, zweet en tranen heeft gekost. Een stuk dat ik koester. Omdat het prachtig is, maar ook omdat het van Lize is. Een zachte dame met een bijzondere passie voor breien. Ze gaat geen enkele uitdaging uit de weg op dat vlak. Dat merkte ik tijdens het creatieproces en dat voel ik nog steeds als ik mijn T-shirt draag. En ik draag het met trots!
Christine De Pauw
Gisteren kreeg ik bericht van Lize dat ik mijn bestelde sjaal mocht komen ophalen. Ik was blij verrast hoe mooi die was! Warm-blauwe kleur (die had ik bij de bestelling in Lizes werkkamer mogen uitkiezen), heel mooie breistructuur waarover ik haar graag liet beslissen. Origineel werk! Een aanrader! Wat een geduld moet dit hebben gevraagd! Ik ben er heel tevreden mee ook al moet ik de sjaal nog even in de kast bergen tot de herfst. Chapeau Lize, dankjewel!
Det De Bosschere


Ik ben ervan overtuigd dat breien veel meer is dan een hobby alleen; het is een levensstijl en een manier om jezelf uit te drukken, je zorgen los te laten en iets prachtig te creëren. Samen maken we een creatieve reis, van het kiezen van de perfecte garens tot het voltooien van jouw eigen breiprojecten.

Ik kijk er naar uit je te leren kennen, samen te breien en een stukje rust en vreugde in jouw leven te brengen. Dus neem een kijkje op de website, ontdek de collecties en voel je vrij om contact op te nemen voor vragen, advies of gewoon een gezellig praatje.

Laten we samen wat magie maken met wat garen en een paar breinaalden. Welkom bij Aard’ige Garens – waar ontspanning en creativiteit samenkomen.

Liefs
Lize Lorent