Bij Aardige Garens streef ik ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou te bezorgen. Als je jouw bestelling op een werkdag vóór 16.00 uur plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Mocht een product niet op voorraad zijn, kan de levering iets langer duren. Indien ik om welke reden dan ook deze levertijd niet kan halen, breng ik je daar natuurlijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Hieronder vind je een overzicht:

  • Voor bestellingen binnen België bedragen de verzendkosten € 6,50.
  • Voor bestellingen naar Nederland, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg bedragen de verzendkosten € 11,00.
  • Verzending is gratis voor bestellingen vanaf € 75 binnen België en vanaf € 100 naar Nederland, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg.

De levering wordt verzorgd door de postbode of pakketbezorger. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 uur plaatsvinden. Helaas kan ik het exacte moment van aflevering niet garanderen.

Duurzame verzending

Bij Aardige Garens zet ik mij in voor een zo ecologisch mogelijke verzending. Ik vermijd het gebruik van plastic bij het verzenden van bestellingen. Ik kies voor gerecycleerde dozen of ander verpakkingsmateriaal van gerecycled papier. De verpakkingen worden afgesloten met papierentape, waardoor ik plastic in elke stap vermijd.

Ik druk de pakbon en factuur niet standaard af om toe te voegen aan de bestelling. Als je deze documenten toch graag ontvangt, stuur dan een e-mail naar lize@aardigegarens.be, zodat ik deze elektronisch kan bezorgen.

Bos voor iedereen

Voor elke bestelling die opgestuurd wordt schenk ik € 0,50 aan Bos voor iedereen. Meer bos is belangrijk voor biodiversiteit, het klimaat en onze gezondheid. Met deze steun realiseren we extra bos in Vlaanderen, met de garantie van slimme aanplant, goed beheer en eeuwige bescherming. Zo groeien bomen uit tot grote bossen vol leven.

Samenwerking met Wij.leveren

Aardige Garens werkt samen met wij.leveren, een lokaal verdeelplatform dat pakketjes uit de regio Leuven bezorgt in het hele land. Met emissievrije voertuigen en bundeling van zendingen zorgt wij.leveren voor een vlotte en duurzame distributie. Wij.leveren ondersteunt een community van lokale handelaars, waarbij online producten besteld kunnen worden. Ons ‘lokaal’ omvat de grotere Leuvense regio, een initiatief van de stad Leuven samen met Haacht, Rotselaar, Holsbeek, Lubbeek, Bierbeek en Oud-Heverlee. Bestellingen bij handelaars uit deze gemeentes kunnen worden verstuurd met de service van wij.leveren.