Levertijd en verzendkosten

Ik doe mijn best om de bestelling zo snel mogelijk bij jou af te leveren. Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur worden geplaatst, verzend ik de dag zelf nog. Als de producten niet op voorraad zijn, kan de levering van je bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mocht ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan breng ik u ier natuurlijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 6,50 voor bestellingen binnen België
€ 11,00 voor bestellingen naar Nederland, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg
Gratis voor bestellingen vanaf € 75 binnen België en vanaf € 100 naar Nederland, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen.

Wat doe ik om mijn pakketten zo ecologisch mogelijk te versturen? 

Ik zal nooit plastic gebruiken om bestellingen te verzenden. Ik kies voor gerecycleerde dozen of ander verpakkingsmateriaal gemaakt uit gerecycleerd papier. Ik probeer zo weinig mogelijk opvulmateriaal te gebruiken, als het toch zou nodig zijn kies ik voor composteerbare opvulchips.
Om de bestelling in te pakken gebruik ik papierentape zodat ook hier geen plastic aan te pas komt.

Ik druk de pakbon en factuur niet standaard af om toe te voegen aan de bestelling. Wil je deze documenten wel graag ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@lizesaardigegarens.be zodat ik je deze documenten elektronisch kan bezorgen.

Bos voor iedereen 

Per bestelling schenk ik € 0,50 aan Bos voor iedereen. Er is dringend meer bos nodig in Vlaanderen. In de eerste plaats voor de biodiversiteit. Meer bos is ook nodig voor het klimaat en onze eigen gezondheid. Met deze steun kan er overal in Vlaanderen extra bos gerealiseerd worden. Met 3 garanties: slim aangeplant, goed beheerd en eeuwig beschermd. Zo kunnen de bomen groeien tot grote bossen vol leven.